04.05.22 Inclu-Thesis Prize award ceremony David Vrambout

04.05.22 Inclu-Thesis Prize award ceremony David Vrambout

David Vrambout, die zijn masterthesis schreef binnen het masterproefatelier Wonen in Diversiteit (Academiejaar 2020-2021, met als case de Sint-Bernadettewijk), is één van de drie genomineerden voor de Inclu-Scriptieprijs! Allen hartelijk welkom op de uitreiking, en via deze weg ook een dikke proficiat aan David! Inschrijven voor de uitreiking kan via Inclu-Scriptieprijs prijsuitreiking op 4 mei ? Universiteit Gent (ugent.be)

Universiteit Gent en stad Gent loven een prijs uit voor de beste en meest vernieuwende masterscriptie waarin inclusie van gender en diversiteit een centrale rol speelt. Uit het grote aantal waardevolle en boeiende UGent-masterscripties die de jury?s hebben mogen lezen, zijn er drie genomineerden gekozen. Tijdens de prijsuitreiking krijgen de drie genomineerden de kans om hun scriptie te presenteren. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op de Uitreiking zelf.

De Inclu-Scriptieprijs wordt uitgereikt door schepen Astrid De Bruycker en vicerector Mieke Van Herreweghe. Deze uitreiking, gevolgd door een feestelijke receptie, vindt plaats in de gemeenteraadszaal van het Gentse Stadhuis. Iedereen is welkom.

Programma:

12u00-12u30 Ontvangst in de gemeenteraadszaal van de Stad Gent
12u30-12u40 Schepen Astrid De Bruycker ? Welkomstwoord
12u40-13u25 De drie genomineerden presenteren hun scriptie:
 1. Milan Vogelaers, Predictive policing vanuit een antidiscriminatieoogpunt
  Faculteit Recht en Criminologie
  Promotor: Prof. Dr. Eva Brems
 2. Davo Maras, Transgender personen achter gender-binaire tralies: Een exploratief onderzoek naar de ervaringen van (ex-)gedetineerde transgender personen in Belgische gevangenissen
  Faculteit Letteren en Wijsbegeerte
  Promotor: prof. dr. Joz Motmans & prof. dr. Freya Vander Laenen
 3. David Vrambout, Diversiteit in Sociale Huisvesting: verbrede leefomgevingen door diversiteits-sensitief ontwerp van overgangsruimten.
  Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur
  Promotoren: prof dr. ir.-arch. Luce Beeckmans en prof. ir.-arch. Peter Vanden Abeele
13u25-13u35 Mieke Van Herreweghe – Toespraak en Officiële prijsuitreiking
13u35-13u45 Fotomoment
13u45-15u00 Receptie (drankje en hapje) in Oostenrijks Salon

 

<noscript><img decoding=